Слот машина Flaming Hot

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Многолинейният слот Flaming Hot е създаден от българския доставчик EGT. Той е посветен на темата за плодовете и ви позволява да играете за истински пари или виртуална валута. В демо режим слотът се стартира дори без регистрация. За да играете, не е необходимо да инсталирате никакви програми или приложения на компютъра и смартфона си.

Механизъм на слот машината

Слотът съдържа 40 печеливши линии. Те са фиксирани, така че минималният размер на един залог е 40 монети (1 линия = 1 монета). На играча се предлагат 5 вида залози от 40 до 80 монети. За всеки вид залог има отделен бутон. Щракването върху бутона незабавно стартира въртенето на барабаните. Ако кликнете отново върху съответния бутон, завъртането ще приключи.

Слот машината Flaming Hot 40 включва режим „Autospin“. Той стартира безкраен брой завъртания. Бутонът за автоматично въртене е с жълт цвят. За да излезете от режим „Autospin“, трябва да натиснете върху бутона с червен квадрат.

В полето „Balance“ се показва текущата сума по сметката. Размерът на печалбата от последната ротация е посочен в полето „Last win“.

В играта има раздел за помощ. Той се отваря, след като щракнете върху бутона „I“. Разделът за помощ съдържа следната информация:

 • таблица за изплащане;
 • диаграма на печелившите линии;
 • основни правила.

Цялата информация е представена под формата на текст и илюстративни изображения. Разбирането на правилата е лесно.

За да спечелите тези слот игри PalmsBet, на барабаните трябва да се паднат поне 3 еднакви символа. Изключение прави символът седмица, при който е необходимо да се съберат две седмици, за да се реализира печалба. Зачитат се само комбинациите, които започват на първия барабан. Колкото повече еднакви символи има в една комбинация, толкова по-високи са печалбите. Печалбата се изчислява, като се умножи коефициентът на печелившата комбинация по сумата на залога за една линия. Ако на няколко линии се появят комбинации, печалбите не се сумират. Зачита се най-високият коефициент.

Слот машината предполага и наличието на бонус символи, които дават на играчите допълнителни предимства.

Интерфейсът на слота има контрол върху звука, което означава, че потребителите могат да активират или деактивират звуковата картина по желание. Играта може да се разшири на цял екран. Има отделен бутон за активиране на режим на цял екран.

При всяка печалба на екрана се появява анимация под формата на трошащи се монети и звучи празнична музика, която поставя акцент върху важността на момента.

Основните символи в играта

На барабаните най-често се появяват стандартни символи:

 • Гроздето, ябълката, прасковата и черешата увеличават залога от 8 до 100 пъти;
 • Бананът и динята при наличие на 3 еднакви символа дават коефициент 20, 4 – 40, 5 – 100;
 • Символът „BAR“ дава коефициент на изплащане, който варира от 40 до 100;
 • Символът с изображение на числото седем е много важен за слота, тъй като появата на 2 символа увеличава номиналната стойност на залога на играча 4 пъти, а 5 символа – 1000 пъти.

Ако играчът направи максималния залог и паднат 5 символа „Седем“, той получава максималната възможна печалба от обикновените символи в този слот – 20 000 монети.

Специални символи

Първият специален символ във Flaming Hot 40 е скатер символът. Той е изобразен като долар. Докато обикновените символи носят печалби само когато комбинациите се появят на една линия, скатер символът може да се появи навсякъде. Появата на 3 скатер символа, в която и да е част на игралното поле, носи на играча коефициент от 80, 4 – 800, 5 – 20 000 монети. Максималният залог и 5 скатер символа могат да дадат на играча печалба от 400 000 монети.

Вторият специален символ е уайлд символът (представен на барабаните с надписа wild). Той се появява само на барабани 2-4. Уайлд символът трябва да допълва комбинациите с награди, като се превръща в други символи. Този символ не може да се превръща само в скатер символ.

Игри за удвояване

След всяка печеливша комбинация играчът може да вземе парите за себе си или да се опита да удвои сумата в допълнителен рунд. За целта трябва да се натисне бутонът „Gamble“. Шансовете за печалба в рисковата игра са 50%.

На екрана има карта, която постоянно променя цвета си. Играчът е поканен да познае какъв цвят ще има картата в момента на натискане на бутона – „черен“ или „червен“. Ако предположението е правилно, сумата от печалбата се удвоява. Играчът може да вземе парите обратно или да направи втори опит. В допълнителния кръг могат да бъдат спечелени до 1400 монети. При грешен избор всички печалби се приспадат автоматично.

Прогресивен джакпот

On line igri от доставчика EGT са интересни не само със своя висок процент на възвръщаемост и красиви графики. Много от слот машините на компанията включват тегления на джакпоти.

Тази слот машина предполага тегленето на 4 големи парични награди наведнъж. Всеки джакпот е обозначен със съответния цвят на картата. Размерът на всички джакпоти се увеличава с всяко завъртане на барабаните. Ако задържите курсора си върху сумата на отделна парична награда, ще се появи прозорец с датата на последната печалба от джакпота.

Наличието на 4 джакпота наведнъж увеличава шансовете на играча да получи голяма печалба. Паричната награда може да падне по всяко време, независимо от размера на направения залог.

Предимства на слот машината

Основните предимства на слота са:

 • прости правила – слот машината е подходяща и за начинаещи, които правят своите първи стъпки в областта на хазарта;
 • универсалност – слотът работи във всеки съвременен браузър, осигурен с помощта на технологията HTML5;
 • висок процент на възвръщаемост за играча (RTP) – над 95%;
 • 4 джакпота, всеки от които нараства независимо от останалите;
 • възможност за печалба до 400 000 монети при наличие на 5 скатер символа;
 • играта на 40 линии едновременно увеличава шансовете на играча да спечели големи суми пари;
 • свободен режим за обучение и игра без риск.

Слот машината е много популярна в европейските онлайн казина и се намира във всеки втори игрален клуб. Тя гарантира приятно прекарване на времето и дава добри шансове за получаване на награда под формата на истински пари.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments